top of page

Avatar Jakobsson

Creative Social Media Marketing Agency

Creative Social Media Marketing Agency 9.png

Få experthjälp och maximera din närvaro på sociala medier

Vi optimerar din närvaro på sociala medier!

Creative Social Media Marketing Agency.jpg

Sociala medier är ett viktigt sätt att hålla kontakten med dina kunder och potentiella kunder

Om du är den som driver ditt företags sociala mediekanaler kan det dock vara svårt att hänga med i alla de senaste trenderna och bästa praxis.

 

Du kanske blir överväldigad av alla råd där ute, eller så kanske du inte har tillräckligt med tid att göra allt själv.

Att arbeta med en byrå kan hjälpa till att göra saker enklare – och ännu mer effektiva – genom att ge dig tillgång till experter som vet hur du bäst kan marknadsföra din organisation i alla former av sociala medier.

Här är några sätt som Social Media Marketing byråer kan hjälpa till:

Sociala medier kan vara skrämmande

Sociala medier kan vara skrämmande. Och det är inte bara på grund av allt arbete du måste lägga ner på det – det är också hur sociala medier ständigt förändras.


När du först börjar på någon plattform kommer du att känna att det finns så många saker att lära dig och bemästra innan du ens kommer igång.

 

Sedan, när den inledande inlärningsperioden är över och klar, kommer ytterligare en våg av för ändringar som kräver mer anpassning (och mer tid). Det kan göra att vissa människor känner sig överväldigade av all ny information de behöver för att hålla jämna steg med och frustrerade över hur mycket tid det tar dem bort från andra aktiviteter i deras liv (som att sova).

Creative Social Media Marketing Agency 2.jpg

Sociala medier har blivit en så viktig del av våra liv nu: Hur vet vi om vi gör rätt? Hur ska vår strategi se ut? Hur mycket pengar ska vi lägga på reklam?

 

Dessa frågor är inga lätta svar - men som tur är finns det experter som vet exakt hur det här fungerar!

Creative Social Media Marketing Agency 3.jpg

Du behöver inte göra allt själv

Som småföretagare kan du bli frestad att göra allt själv. Men om du inte har tid eller pengar att anlita någon som kan hjälpa till med din närvaro på sociala medier, är det dags att leta efter en expert.

 

Du behöver någon som vet hur man skapar innehåll och hanterar flera plattformar samtidigt – och de borde kunna göra det samtidigt som de representerar ditt varumärke i ett positivt ljus.

Du behöver också någon som förstår hur varje plattform fungerar, så att de kan skapa inlägg som är skräddarsydda specifikt för varje webbplats (och inte bara återanvända från tidigare).

 

Och slutligen: när de väl har fått fötterna blöta på en plattform, kommer det att komma en punkt där de behöver träning på en annan - eller till och med flera andra!

Creative Social Media Marketing Agency 6.jpg

Byråexperter kan hjälpa dig att ta reda på det bästa sättet att interagera med din publik och var du kan hitta den publiken

Byråexperter kan hjälpa dig att ta reda på det bästa sättet att interagera med din publik och var du kan hitta den publiken. De kan också hjälpa dig att ta reda på vad dina mål är, hur mycket tid och pengar du vill investera i sociala medier och andra marknadsföringsinsatser, och hur långt i processen att bygga en varumärkesidentitet eller rebranding-insats du behöver vara innan du lanserar en ny hemsida eller blogg.

När du är redo att ta din närvaro på sociala medier till nästa nivå, finns det många sätt att få experthjälp

Sociala medier kan vara skrämmande och tidskrävande, särskilt om du precis har börjat. Det är viktigt att veta att det finns många sätt att få experthjälp med din strategi för sociala medier, inklusive att arbeta med en byrå eller anställa en frilansare.

Creative Social Media Marketing Agency 10.jpg

Att arbeta med en byrå kan vara rätt för dig om:

  1. Du vill ha någon som förstår branschens ins och outs - och har erfarenhet av att arbeta med liknande projekt tidigare

  2. Du vill ha vägledning från experter som har arbetat med framgångsrika kampanjer inom din sektor (tänk: livsmedelsvarumärken ska samarbeta med byråer som är specialiserade på restauranger)

Slutsats

Sociala medier kan vara skrämmande, men det behöver inte vara det. Det finns många sätt att få experthjälp och maximera din närvaro på sociala medier. Om du är redo att ta din närvaro på sociala medier till nästa nivå, hoppas vi att dessa tips hjälper dig att hitta rätt byrå för ditt varumärke!

Avatar & Jakobsson är din helhetspartner för Social mediamarknadsföring!

Vi hjälper småföretagare och privatpersoner att synas och höras på sociala medier! Vi tar hand om ALLT!
Vilka tjänster erbjuder vi?
Vi berättar gärna om allt som vi kan göra och nedan hittar du några tjänster och plattformar som vi arbetar med. Men när vi pratar om vad vi gör så så utgår vi alltid från vad ni har för behov. Det är nämligen alltid där det börjar, med ert behov och era mål. Utifrån det så utformar vi sedan ett erbjudande och en plan som passar just er.

Strategi
Löpande Mediarådgivning
Löpande planering av innehåll
Skapa varumärke/profil
Innehållsstrategi sociala medier

Produktion
Webbsida
Affiliates
Dropshipping
Grafisk profil & logotyp
Foto & Filmproduktion
Sökmotoroptimering
Google Ads (Sök, Display, Shopping, Video)
Google My Business
YouTube Ads
Facebook Ads
Instagram Ads
Content för Sociala medier
Copywriting

Analys
Google Analytics
Google Data Studio
Google Tag Manager
Keywordsresearch
Vi kan erbjuda er något som ingen annan gör! Vi kan erbjuda er ett kostnadsförslag ingen kan matcha!
Anders
Kontakta oss för ett kostnadsfritt samtal så ser vi om vi är rätt partner för er!

bottom of page