top of page

Snabbaste vägen att få inkomster online från Thailand genom den effektiva och beprövade metoden: 7 klienter på 7 dagar med 7 steg till din totala frihet!

7-7-7 METODEN

En beprövad metod som automatiskt, och utan förkunskaper eller avancerade tekniska lösningar ger dig en aldrig sinande ström av kunder och låter dig arbeta med det du är bäst på! Den här metoden är allt du letat efter och lite till, den ger dig helt nya möjligheter att göra det du är bäst på, var som helst och när som helst.

-Bestäm inflödet av NYA klienter!

7 sellsa steps.jpg

Metoden är enkel och effektiv, den bygger på ett system som massor av människor över hela världen använder sig av dagligen, och som är ett måste för att lyckas online.

Skala upp din verksamhet!

Du har säkert hört uttrycket tidigare, om inte, så har du haft tur, för dom flesta onlinekonsulterna som lovar guld och gröna skogar, lär inte ut metoden, dom gör arbetet åt dig, tar bra betalt och gör dig sedan beroende av deras tjänster. Det här är skillnaden mellan oss och dom, vi lär ut vår egen beprövade metod som gör dig obereonde av andra genom att tala om exakt hur det går till.

313900940_429104209412565_3906700062553914740_n.png

VAD VI STÅR FÖR:

  1. Vi vet att varje individ har ett högre syfte och att dom flesta vi möter inte ännu har insett det.

  2. Vi vet betydelsen av att hjälpa människor att få vingar så dom kan flyga själv.

  3. Vi vet vi vet att film är en nycket till framtiden eftersom dom bilder vi skapar och tror på manifesteras i verkligenheten.

  4. Vi vet också att en lycklig människa är en framgångsrik människa oavsett  finansiella och materiella tillgångar.

  5. Vi vet att med rätt fokus är ALLT möjligt tills vi gjort det omöjliga.

  6. Vi tror på att våra likheter och olikheter är en språngbräda till lycka och framgång i vårt liv.

  7. Vi vet eldsjälar förändrar världen för att dom brinner för att göra det dom älskar.

-Det har tagit oss 5000 timmar att lyckas online på 7 dagar!

314418342_5894490053928400_9176666993598388247_n.png

Vi har dom senaste 5 åren lärt oss det senaste inom marknadsföring online av dom bästa inom området. Det har varit en otroligt spännande resa att ta del av kompetensen hos internets ledande experter. Personer som är ledande inom sitt område och förebilder inom onlinemarketing.

-Du kommer att lyckas online på 35 timmar!

Det här är det snabbaste sättet att ta del av det som ger dig en skjuts framåt i din verksamhet. Vi guidar dig teknikmässigt och ser till att du har det som du behöver och överlämnar åt dig när du är redo att sköta det på egen hand. Du behöver ingen hemsida eller speciella förkunskaper för att bli framgångsrik online. Vi har lagt ner mycket pengar och ännu mer tid, och gjort många misstag på vägen, för att ta fram det som verkligen ger dig onlineframgång på det enklaste och mest effektiva sättet.

Snabbaste vägen att få klienter 7-steg.png

VAD SÄLJER DU? VAD ÄR DET DU GÖR?

Låter som en enkel fråga att svara på, men det är inte fullt så enkelt, många har svårt att definiera vad dom gör. Dom allra flesta svarar Coaching, Healar, Konsultationer, m.m.

När ni tänker efter, vilket problem löser ni åt era kunder? Ni säljer en lösning på något och det är den som ska paketeras och säljas. Exempel: Jag erbjuder obegränsat med 15 minuters sessioner för 1 år framåt för att du ska bli framgångsrik på online och få större inkomster.

HUR ÄR PRODUKTEN PAKETERAD?

Coaching timme för timme är inte lönsamt och oerhört tidskrävande, det kan vara mycket bättre att erbjuda något helt annat, det är här vi kartlägger dina behov och vad dina kunder vill ha.

VAR FINNS DINA KUNDER?

Det här är viktigt att veta, din målgrupp kan specificeras, det finns statistik och olika parametrar som gör att du kan rikta din marknadsföring till dom som söker dig.

HUR TAR MAN REDA PÅ VILKA DET ÄR?

Det finns många olika sätt att göra det på, en massa enkla redskap som underlättar, och ibland räcker det med sunt förnuft. Ibland måste man sätta sig ner och fundera om produkten/tjänsten kan omdefinieras.

Snabbaste vägen att få klienter var kunder.png
Snabbaste vägen att få klienter var kunder 50%.png

EN LANDNINGSIDA FÖR MÅLGRUPPEN!

Den här sidan är riktad för den målgrupp du vill ska köpa din produkt/tjänst, en webbsida utan domän, med erbjudanden dom inte kan mostå, du behöver alltså inte ens en egen webbsida för att lyckas online.

EN STORY!

Det här är en av nycklarna till onlineframgång, en unik historia med emotionella inslag som kopplar samman dig och den tjänst du säljer, m.a.o. en exakt beskrivning över vad du gör för att lösa deras problem.

Det här handlar mycket om erfarenhet, en landningssida ska vara uppbyggd enligt en viss struktur och vi kommer ge dig en konkret mall som du kan följa steg för steg, och vi hjälper dig såklart att göra grunden.

NÅ DIN MÅLGRUPP!

Det är nu du kan se om din tjänst attraherar den målgrupp som det var tänkt, nu kan du testa och se om något behöver ändras för att den ska bli som en sockerbit för flugona.

Cirka 20% av tiden behöver du ägna åt annonsering och senare kan du köpa den tjänsten och bli ännu effektivare. Det tar tid att lära sig var, hur och när man ska annonsera, dom olika plattformarna har olika annonseringsmodeller, här hjälper vi dig att förstå hur deras specifika struktur fungerar.

Övrig tid, 80% tar det att göra dom andra stegen, m.a.o. Ta reda på vad det är du säljer, hur är det paketerat, vem du säljer till, var finns kunderna och sist men inte minst, anpassa landningssidan till denna målgrupp.

En marknadsförings expert kan inte hjälpa till  med vad du säljer eller skriva dina texter, initialt, det är du som är experten, det är din egen touch som är viktig. När det är klart så kan en marknadsförings expert hjälpa dig om du behöver, för att få texterna och presentationerna mer levande. Vi har lång erfarenhet av att både göra texter och av försäljning, och här behöver ni inte oroa er för att ni inte kommer att nå fram till er målgrupp.

313905891_644250640438654_5976333201464860283_n.png
Snabbaste vägen att få klienter hängmatta video.png
2-2-1method.png

Den här coachingmetoden, innebär att du blir coachad av två av världens bästa Livscoacher samtidigt. 2-2-1 är den absolut mest effektiva coachingen för dig som vill hitta jätten inom dig.

Anders och Mikael har tillsammans 100 års erfarenhet som Livcoacher med klienter från hela världen. Deras unika 2-2-1 sessions ger resultat fortare än någon annan coachingmetod. Vill du uppfylla dina drömmar är det Anders och Michael som får dig att göra det! 2-2-1 sessions kostar 45 000:- per år och innefattar 24 st 45 minuters 2-2-1 tillfällen, obegränsad support och individuellt anpassat program.

Boka 2-2-1 exlusiv Coaching! Inom kort!

AUTOMATISERADE INKOMSTER!

För många är det här önskedrömmen, du måste vara beredd på att det tar tid att nå ut, ibland kan det ta några månader innan det händer något, 3-6 månader är ganska vanligt. Det tar tid för algoritmer (sökmotorer) att hitta din landningssida på rätt sätt, även fast du annonserar med en stor budget.

När du har kunder kan du påbörja och utveckla nästa projekt, t.ex. en online kurs, något som går att automatisera utan din medverkan.

Hur går det till att boka Laser Action Coaching:

Jag har haft ett långt och givande samarbete med den kända författarinnan Barbro Bronsberg. I den här videon berättar hon om bl.a. om hennes landningssida som jag gjorde redan 2005.  Vi har fortfarande samarbete och jag coachar Barbro inom många olika områden inom personlig utveckling och social/online mediamarketing, videoproduktion samt webbsideutveckling.

MÖTE MELLAN TVÅ ELDSJÄLAR I THAILAND!

313078990_6263192613696361_1954885576468132797_n.png

Vi hade en dröm men inga pengar, packade vår resväska och flyttade utan att känna någon eller veta förutsättningarna för att bo och leva i Thailand, när vi landade på en av världens största flygplatser. Anders flyttade 2018 och Mikael Avatar 2009, vi har alltså legat under palmer och vandrat på stränder dagligen i några år nu.

Vi träffades av en tillfällighet en morgon på ett lokalt gym, i en fiskebyn Ban Phe, ca 3 timmar från Bangkok. Vi fann varandra snabbt och har tillsammans decennier av erfarenheter som Livscoacher, efter en och en halv vecka, skapade vi 7-7-7 metoden.

Vi har en plan att varje dag göra något som gör oss lyckligare i morgon och inställningen att det bästa livet är alltid framför oss. Vi skrattar hjärtligt hela dagarna i vårt skapande, kreativiteten flödar och lekfullheten präglar hela vårt arbete. Vi har alltid högt i tak när vi träffas, ni får vara förberedda på många tokigheter och räkna med mycket skratt och glädje under utbildningen, humor är en viktig del för oss i skapandeprocessen.

Artist Mikael Avatar strand.jpg
Life Reset.jpg

Mer om Mikael Avtar:

Livsnjutare som bott i Thailand sedan 2009. Född död 45 minuter, i Sverige, innan han andades. Har genom gått Idrottskonsulent för Elitidrottare, på Bosön 1992. Tog 5 världsrekord under sin idrottskarriär i längdhopp och sista världsrekordet på Paraolympisk Atlanta 1996 inför 68 000 åskådare. Utbildad i MBA (Master of Business Administration) för internet 2017-2021, i USA med ledande marknadsförare på internet i världen. Mer kuriosa Youtuber (ca 300 videor på livscoaching), författare, videoproducent, musiker och mycket mycket annat så som Atlant seglare 1988…

Mikael Avatar är ett bevis på att allt är möjligt.
Kan Mikael, kan du också!

En av mina mentorer i marketing pratar Mikael Avatar

Mikael Avatars första Youtube video 2005

Boka Intro Möte
314029024_825171201942645_2105156772751884660_n.jpg

Mer om Anders (Asse):

Utildad Internationell ICC Coach, Social Entreprenör, Föreläsare och Författare/Upphovsman till boken/metoden Streetcoaching. Arbetat senast som verksamhetsutvecklare av Sociala verksamheter för Rädda Barnen. Just nu Livscoach online från Thailand med internationella klienter från hela världen.

Han är utbildad animatör vid konstfack och har arbetat som applikationstecknare åt Line. Under mer än 25 år arbetade Anders huvudsakligen som bartender, och har haft 6 egna restauranger.

312003060_578034294090833_7598025301108116390_n(1).jpg
312603823_4091318991092358_4001032682041844525_n.jpg

KURSSART 5 JANUARI 2023 I THAILAND!

313663849_540016447950520_8134824321487979583_n.png

Once in a lifetime offer!

Boka Anders Mikael

Ett måste för dig som är: Ett måste för dig som vill jobba online vart som helst i världen.

Inga förkunskaper! Det är just det som är poängen, vi anpassar oss efter var du befinner dig kunskapsmässigt.

Internetvana? Precis som övriga förkunskaper krävs inte mer än att du vet hur man skickar ett mejl!

Kursort
Utbildningen är placerad i Thailand på kursgården/resorten CET i Rayong, när sagoön Koh Samed,  endast 3 timmar från Bangkok.

Boende

Här bor ni i eget rum, ett uppdaterat vandrarhemsboende i lyxförpackning, 100 m från milslång sagolik sanstrand med vajande palmer och kristallklart salt vatten. I den exotiska trädgården har ni tillgång till pool, padelbana, boule, pickleball och thaimassage. Inom gångavstånd finns det ett flertal bra thairestauranger.

DU FÅR:

  • Annonskampanjer på sociala medier!

  • 1 Egen introduktionsvideo!

  • Säljpitch och storyproducering!

 

Välkomstfrukost och Lunch! Eftermiddagsfika och fruktsnacks!3 Avslutningsfrukost/Lunch!

 

Kick off för 2023:

 

5 Januari-12 Januari

Nästa möjlighet 2024

 

Kostnad:

35 000 kr Exklusive resa!

314551872_853283702484192_4072319430171238130_n.jpg

SKANNA FÖR ATT BETALA ANMÄLNINGSAVGIFTEN.

OM DU INTE VET HUR GÖRA KANSKE KURSEN INTE ÄR FÖR DIG.

För dig som bor i Thailand
Special pris:
27 777 thb

314706561_1311333023020245_1798912495388145594_n.png
bottom of page