top of page
Blush Wave LinkedIn Banner (10).png

SÅ LYCKAS DU ONLINE!

WEBINAR

2.png

TIPS OCH TRIX PÅ EN DAG ONLINE!

Det här är ett (WEBINAR) grundutbildning i hur du lyckas online! Oavsett var du är just nu kunskapsmässigt,så är det här en utbildning for dig (VIA TEAMEET) som vill ha dom senaste nyheterna om AI,  program och tekniska losningarom vad som gäller på nätet.Det här är en kurs som är ett absolut måste for dig som vill få en bra start på din online närvaro! Du får en inblick i vad som krävs for att lyckas! Vi går genom allt som du behver for att pedagogiskt och metodiskt, får du hjälp av experter från A & J Concept Development & Marketing Agency.

SKALA UPP DIN VERKSAMHET!

Du har säkert hört uttrycket tidigare, om inte, så har du haft tur, för dom flesta onlinekonsulterna som lovar guld och gröna skogar, lär inte ut metoden, dom gör arbetet åt dig, tar bra betalt och gör dig sedan beroende av deras tjänster. Det här är skillnaden mellan oss och dom, vi lär ut vår egen beprövade metod som gör dig obereonde av andra genom att tala om exakt hur det går till.

Untitled design (18).png

Mest prisvärt

1 MONTH 2:1 DOUBLE ACTION COACHING!

$449

449

WE HELP YOU IN YOUR STAR UP ONLINE! EXPERTS EXPLAINING WHAT YOU NEED-HOW TO SUCCEED! HOW YOU DO IT!

Valid for one year

8 x 60 MINUTES SESSIONS CONCEPT DEVELOPMENT!

COACHING BASICS IN DESIGN-MARKETING-ANALYSIS-STRATEGIES

COACHING BASICS IN PROGRAMS-AI-CHAT GPT-SOCIAL MEDIA

COACHING BASICS IN BRANDING

VAD VI STÅR FÖR:

Välkommen till vår värld av passion och vision! Vi brinner för att skapa förändring och utmana det konventionella. Varför gör vi som vi gör? Svaret är enkelt - för att vi tror på kraften i att tänka nytt och bryta gränserna för att skapa något extraordinärt och unikt.


Vi är inte nöjda med att bara erbjuda en vanlig tjänst. Vi strävar efter att skapa en upplevelse som kommer att röra om i dina sinnen, utmana dina förväntningar och inspirera dig till att se världen på ett nytt sätt. 


Vi har spenderat åratal med att studera och förstå olika kulturer, traditioner och seder. Detta har gett oss en djupgående kunskap som vi vill dela med oss av till dig. Vi ser varje projekt som en möjlighet att inte bara erbjuda en tjänst, utan att skapa en verklig förändring i ditt liv eller ditt företag.


Vårt team av innovatörer och kreativa tänkare är redo att ta dig med på en resa som du aldrig tidigare har upplevt. Vi är övertygade om att våra tjänster kommer att överträffa dina förväntningar och ge dig en upplevelse som du kommer att minnas för alltid.


Genom att välja A & J som din partner kommer du inte bara få tillgång till vår omfattande kompetens och erfarenhet, utan du kommer också att bli en del av vår gemenskap. Vi är inte bara leverantörer av tjänster, vi är dina passagerare på vägen mot framgång online.
 

Tillsammans banar vi vägen för förändring och skapa något speciellt, något extra, individuellt anpassat efter dina behov och onskemål. Kontakta oss idag och låt oss tillsammans utforska de oändliga möjligheterna som väntar på oss. Tillsammans kan vi gå längre än vi någonsin trodde var möjligt. Välkommen till vår värld av passion, inspiration och obegränsad potential!

EXPERTER/KURSLEDARE

 Mikael Avatar

Äventyrare och livsnjutare bosatt i Thailand sedan 2009,  dodfodd i Sverige, 45 minuter innan jag återuppstod. Idrottskonsulent för elitidrottare, utbildad på Bosön 1992. Tog 5 världsrekord under sin idrottskarriär i längdhopp, utbildad i U.S.A (2017-2021) MBA (Master of Business Administration) Atlantseglare, videoproducent, konstnär, youtuber, och musiker. (ca 300 videos) 

Artist Mikael Avatar strand.jpg

Anders Jakobsson

Äventyrare och Livsnjutare, bosatt i Thailand sedan 2018, utbildad av bl.a. Lars-eric Uneståhl, Kay Pollak och Janique Svedberg. Utbildad Kock/Bartender, Social entreprenör, föreläsare och författare/Upphovsman till boken/metoden Streetcoaching. Utbildad på Konstack (Animation) Senast som verksamhetsutvecklare av Sociala verksamheter för Rädda Barnen och Landskrona BoIs fotbollsforening. (Start11:an & Tomten bor i Landskrona) Just nu Resort Manager på CET (Center Of Excellence Asia) Livscoach online från Thailand med internationella klienter från hela världen.

image (3).png
312003060_578034294090833_7598025301108116390_n(1).jpg
312603823_4091318991092358_4001032682041844525_n.jpg
Blush Wave LinkedIn Banner (13).png
Boka Intro Möte
Boka Anders Mikael
bottom of page