top of page

Öka din verksamhet med
Laserfokuserad Handlingscoachning

Gradient Minimalist Big Promo Youtube Display Ad.jpg
Laser Action Coaching 1250 kr.png

Om du har fastnat och inte vet vart du ska vända dig, boka en coachingsession och få det löst på 15 minuter.

Hur kan Laserfokuserad Handlingscoaching hjälpa dig?

Handlingscoachning är ett kraftfullt verktyg som kan hjälpa dig att frigöra din potential och nå dina mål. Det kan ge dig den vägledning, motivation och ansvar som behövs för att göra positiva förändringar i ditt liv. Genom handlingscoachning kan du identifiera förbättringsområden och utveckla strategier för att nå dina mål. Med hjälp av en coach kan du få klarhet i vad som är viktigt för dig och vidta åtgärder för att uppnå det. Handlingscoachning kan hjälpa dig att bli mer säker på dig själv, bygga bättre relationer med andra och skapa en framgångsrik karriär eller företag.

Öka dina chanser till framgång med personlig coachning

Vi kan hjälpa dig att få 10 gånger större effekt. Följ med oss och vårat personliga Laserfokuserad Handlingscoaching program för att förvandla ditt liv eller företag från en hobby eller en sidoverksamhet på internet till ett riktigt lönsamt företag.

Business Laser Action Coaching.jpg

Känner du dig vilsen och vet inte hur du ska ta nästa steg i livet? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig. Vi hjälper jag dig att hitta den bästa visionen för dig själv, skapa en steg-för-steg-plan för att uppnå den och ta itu med eventuella hinder som står i din väg. Med oss kommer du att kunna se nya möjligheter i livet du har framför dig och göra det till verklighet.

Så varför vänta? Låt oss hjälpa dig att komma dit.

Se videon med oss:

Anders Asse och Mikael Avatar

Varför erbjuder viLaserfokuserad Handlingscoaching för dig?

Ett års coaching är ofta dyra och vi vill erbjuda ett mellanting för dig på grund av dessa två skäl:

  1. Många har inte råd med fördjupad premium långtidscoaching med oss

  2. Många har inte disciplinen eller kunskapen att genomföra en steg för steg plan ända till slutet så de faktiskt kan njuta av resultatet 5-10 år framåt kanske till och med 20 år framåt

Genom att du får boka obegränsade 15 minuters laser fokuserade möten under 1 år får du hjälp med att steg för steg nå din framgång.

Du få en uppgift och när du genomfört den bokar du nästa 15 minuter för ditt nästa steg.

Mikael Avatar hade som elitidrottsman aldrig slagit världsrekord. Vi vill påstå att utan en coach kommer du ingen vart!

Visst kan du klura ut saker på egen hand, men vill du spara tid, typ 10 år genom att skaffa en coach.

MÖTE MELLAN TVÅ ELDSJÄLAR I THAILAND!

313078990_6263192613696361_1954885576468132797_n.png

Vi hade en dröm men inga pengar, packade vår resväska och flyttade utan att känna någon eller veta förutsättningarna för att bo och leva i Thailand, när vi landade på en av världens största flygplatser. Anders flyttade 2018 och Mikael Avatar 2009, vi har alltså legat under palmer och vandrat på stränder dagligen i några år nu.

Vi träffades av en tillfällighet en morgon på ett lokalt gym, i en fiskebyn Ban Phe, ca 3 timmar från Bangkok. Vi fann varandra snabbt och har tillsammans decennier av erfarenheter som Livscoacher, efter en och en halv vecka, skapade vi 7-7-7 metoden.

Vi har en plan att varje dag göra något som gör oss lyckligare i morgon och inställningen att det bästa livet är alltid framför oss. Vi skrattar hjärtligt hela dagarna i vårt skapande, kreativiteten flödar och lekfullheten präglar hela vårt arbete. Vi har alltid högt i tak när vi träffas, ni får vara förberedda på många tokigheter och räkna med mycket skratt och glädje under utbildningen, humor är en viktig del för oss i skapandeprocessen.

Artist Mikael Avatar strand.jpg
Life Reset.jpg

Mer om Mikael Avtar:

Livsnjutare som bott i Thailand sedan 2009. Född död 45 minuter, i Sverige, innan han andades. Har genom gått Idrottskonsulent för Elitidrottare, på Bosön 1992. Tog 5 världsrekord under sin idrottskarriär i längdhopp och sista världsrekordet på Paraolympisk Atlanta 1996 inför 68 000 åskådare. Utbildad i MBA (Master of Business Administration) för internet 2017-2021, i USA med ledande marknadsförare på internet i världen. Mer kuriosa Youtuber (ca 300 videor på livscoaching), författare, videoproducent, musiker och mycket mycket annat så som Atlant seglare 1988…

Mikael Avatar är ett bevis på att allt är möjligt.
Kan Mikael, kan du också!

En av mina mentorer i marketing pratar Mikael Avatar

Mikael Avatars första Youtube video 2005

314029024_825171201942645_2105156772751884660_n.jpg

Mer om Anders (Asse):

Utildad Internationell ICC Coach, Social Entreprenör, Föreläsare och Författare/Upphovsman till boken/metoden Streetcoaching. Arbetat senast som verksamhetsutvecklare av Sociala verksamheter för Rädda Barnen. Just nu Livscoach online från Thailand med internationella klienter från hela världen.

Han är utbildad animatör vid konstfack och har arbetat som applikationstecknare åt Line. Under mer än 25 år arbetade Anders huvudsakligen som bartender, och har haft 6 egna restauranger.

312003060_578034294090833_7598025301108116390_n(1).jpg
312603823_4091318991092358_4001032682041844525_n.jpg

Hur går det till att boka Laserfokuserad Handlingscoachning:

Boka ett gratis intromöte på 30 min för att veta mer om detta kan passa dig. Du kommer också få lämpliga nästa steg för dig oavsett om vi kommer samarbeta eller inte.

DET ÄR DÄRFÖR DU BÖR ANITERA OSS!

VI HAR BÄRT EN RYGGSÄCK FULLT MED STEGAR!
Född död, Levande Död, Världsrekordhållare In The Para Olympics, Korsade Atlanten, Rikedom, Fattigdom, Samråd med prästen, Psykisk ohälsa, Fysisk och mentalt utbränd, Självmord, Beroende, Sexmissbruk, Tragande, Medberoende, Självskada, Våld , Hemlös, Konkurs, Skilsmässa, Sorg, Förlust, Brist på Selvlove.

VI FÖRVÄNDE STENNARNA TILL BALLONGER!

VI LEVER VÅRA DRÖMMARS LIV, ÄR DU?
ATT LEVA DIN DRÖM ÄR MYCKET MYCKET LÄTTARE ÄN ATT SITTA PÅ EN PLATS DU INTE VILL VARA!

Risken du tar:
Att få konstant stöd under ett helt år för 1250 kr i månaden är ett erbjudande svårt att slå. Risken du tar är att du inte använder mötena du får tillgång till. Genomsnittliga bokning för ett helt år med 15 min möten är 7-8 stycken, enligt statistik från Laser Coacher i USA. Det är verkligen tragiskt, men jag kommer vara på dig och hjälpa dig att genomföra det du själv har sagt att du vill genomföra. Accountability är bland det viktigaste jag gör. Det innebär att jag hjälper dig fokusera din tid där du kan få mest resultat/succé i vad du gör. Med andra ord: sluta famla omkring.

 

Anslut till ditt hjärtas önskan, upptäck dina passioner och syfte, tala din sanning och lev från en plats av överflöd.
Laserfokuserad Handlingscoaching är ett kraftfullt verktyg för att hjälpa dig att leva ditt bästa liv, upptäcka dina passioner och syfte, tala din sanning och skapa ett liv i överflöd. En Life Coach hjälper dig att ansluta till ditt hjärtas önskan, upptäcka dina passioner och syfte, tala din sanning och leva från en plats av överflöd.
En Laserfokuserad Handlingscoaching kan hjälpa dig:

  1. Förstå vad som hindrar att skapa det liv du vill för dig själv (och andra)

  2. Skapa en handlingsplan för att nå mål som är viktiga för mig/oss

  3. Bryta igenom alla hinder som kan hindra mig i att göra positiva förändringar i mitt liv

Boka Intro Möte

Bonus ett:
En gratis Social Media Audit = en kartläggning över din internet närvaro med tips hur bättre synas med ditt budskap
Värde 4 000 kr

Bonus två:
En action plan specialdesignad för dig för ett år framåt
Värde 50 000 kr

Extra Bonus om du är bland dom 5 första
Videoproduktions marknadsföring för landningssidan. En professionell marknadsförings video.
Värde: 10 000 kr

Totalt värde: 64 000 kr

Du betalar endast 15 000 kr

Laser Action Coaching 1250 kr.png
bottom of page