top of page
Business Laser Action Coaching eng 1.jpg

Business Laser Action Coaching Book how many 15 min meeting you want for 1 year.

Why do I offer Business Laser Action Coaching for you?

It is overwhelming to achieve success on the internet, by yourself, I would like to say.

Even with a clear step by step plan in your hand, about 1-3 people out of 100 manage to implement the entire plan, with guidance and in this case a business coach succeeds more than 50 %.

Business Laser Action Coaching eng.jpg

Business coaches are expensive and I want to offer an intermediate for you because of these two reasons:

 • Many cannot afford in -depth Premium long -term coaching with me

 • Many do not have the discipline or knowledge to implement a step by step plan until the end so they can actually enjoy the result 5-10 years ahead maybe up to 20 years ahead


By booking unlimited 15 minutes of laser focused meetings for 1 year, you get help with step by step achieving your success.

You get a task and when you have completed it, book the next 15 minutes for your next step.

Without my coaches and everyone else involved in my success as an elite athlete, I would never have set a world record. I would like to say that without a coach, you will not come anywhere!

Sure, you can figure out things on your own, but if you want to save time, 10 years or so, get a coach and in this case a business coach if you want a business that gives you your livelihood, for the next 20 years.

In fact, there are basic marketing principles that have worked for the past 2000 years. Long, long before the Internet was even invented…

I am not religious but I may wonder why the Bible is still one of the best -selling books in the world, every year, 2000 years after its creation…

Business Laser Action Coaching pussel.jpg

Livet är som ett pussel som du ska pussla ihop till din egen framgång.

5 nycklar du behöver!

 1. Absolut klarhet

 2. Designa ditt företag

 3. Ändra ditt fokus

 4. Strategisystem

 5. Investera i Business Coach/mentor

Nå din nästa nivå på Internet med en BusinessCoach

Jag säljer en process över ett år där du kan boka hur många 15 minmöten du vill. Jag löser din Internet-närvaro till det bättre. Några vanliga frustrationer:

 • Du har inga som kommer till din hemsida och köper dina produkter/tjänster

 • Du vet inte hur du ska få kunder att gilla dig över Internet

 • Kunder inte bokar dig på Internet

 • Du har inte en ström av potentiella kunder som kommer in varje dag?

Nedan en tänkbar process för dig:

Jag kommer hjälpa varje steg på vägen att du ska lyckas. Först kommer jag göra en Social Media Audit och det hjälper dig hitta många av stegen nedan.

Steg för steg.png
Frihet.jpg

Vad säljer du?

Låter som en enkel fråga att svara på, men är många gånger största problemet mina kunder har att definiera. Dom svara jag säljer coachning, bilar, tårtor med mera. Men alla säljer en lösning på något och det är lösningen som ska säljas. Exempel: Jag erbjuder 15 minuter obegränsade bokningar för 1 år för att nå framgång på internet.
Jag säljer inte coachning, marknadsföring eller Social Media annonsering. Ett annat exempel är gym säljer träningskort när dom egentligen skulle sälja ”Gå ner 10 kg på 3 månader” som är mycket mer tilltalande än Gym-kort.

Hur är produkten/tjänsten paketerad?

Att säja coachning på tima för tima är en oändligfrustration. Det är bättre att säja paket. Typ 10 bokningstimmar eller 3 månader eller procescykel. I mitt fall 1 år. Det är ena delen.

Den andra är att paketet måste uppfattas som: Ett oemotståndligt erbjudande så kunden känner sig dum om dom tackar nej…
Exempel: obegränsade 15 minuters bokningar för ett helt år!

Vart finns kunderna?

Över allt säger många, men det är inte sant. Det är bättre att sälja till mammor som är mellan 38-42 år med 2 barn än att sälja till alla mammor. Alla mammor innebär i princip från 14-15 år till 105 år eller mer… En mamma som är 14 behöver andra saker en än mamma som är 87 år och säkert har barnbarn…


Så dels behöver du definiera vem du riktar dig till specifikt och jag menar laserspecifikt. När du vet det den gruppen, gör du undersökning om det finns tillräckligt underlag för att sälja till denna grupp. Och vart finns dom.

 

Det finns massa enkla redskap för detta. Om inte måste du omdefiniera produkten/tjänsten vad du säljer och till vem. Exempel: mammor som är mellan 38-42 år har säker mer pangar att röra sig med, än mammor 25-30 år.

Göra en landningssida för gruppen

När du vet gruppen och vet vart dom finns är det dags att skapa en landningssida.
 

Det första är en originalhistoria. En historia som skapar en emotionell koppling till det du säljer. Där du beskriver vad du gör och vad du löser för problem.

Det finns mallar för detta hur en landningssida ska vara uppbyggd och jag kommer ge dig en konkret mall steg för steg.

Social Media Audit svenska-1 kopiera.jpg

Nedan en video med succés författarinnan Barbro Bronsberg om hennes landningssida jag gjorde 2005, som fungerar än idag. Jag menar bokstavligt att genom att skaffa en businesscoach skapar du inkomster kommande 10-20 åren. 90% av hennes kunder har inte ett facebook konto.

Annonsera till din specifika grupp

Eftersom du redan undersökt var gruppen finns är det lätt att börja test köra annonser. Många börjar annonsera alldeles för tidigt.
 

Cirka 20% av tiden ska läggas på annonsering och ofta ska du köpa in tjänsten. Det är verkligen komplext är lära plattformarnas olika annonserings strukturer.

80% av tiden ska läggar på alla steg ovan. Vad säljer du, hur är den paketerad, vart finns kunderna och anpassa landningssidan till denna grupp. Så har du 5 timmar i veckan för din marknadsföring ska 4 timmar vara förbättra vad du säljer med mera och 1 timma med annonser.


En marknadsförings expert kan inte hjälp med vad du säljer eller skriva texter för det är du som är experten och ser hur du vill presentera din produkt/tjänst. När det är klart kan en marknadsförings expert hjälpa med att få texterna laserfokuserade och hur bättre presentera det du gör.

 

Det går att köpa text förbättrare väldigt billigt om du vet vart, typ 50-150 kr för en landningssida. Ska du har riktigt bra text är yrket ”Copywriter” bland dom mest betalda yrkena i världen. Visa kan få $50 000 för en rubrik bara.

 

Jag är inte copywriterexpert, men kan tillräckligt för att din landningssida kunna börja fungera. Sedan när du har inkomster köpa in tjänsten, som bör starta på minst $400 (ca 4000 kr), för ca 800 ord, helst 10 000 kr. Ett tips: en landningssida bör minst ha 800-1500 ord. All studier över åren säger detta, mer ord som inspirerar desto mer pengar på banken. Du kan ha 300 sidor till och med.

Utvärdera och skapa nästa landningssidas grupp

När du testkört din sida och kunder börjar komma in. Oftast efter ca 3-6 månader. Det tar tid för algoritmer att hitta din landningssida på rätt sätt, även fast du annonserar med en stor budget. Så när du har kunder kan du börja nästa projekt, som oftast ska vara en online kurs eller något som går att automatisera utan din inbladning. Det finns olika steg mallar för detta och första är oftast en aptitretare för ca 70-120 kr för kunden att lära känna dig.

Lifa_Coach_Mega-removebg-preview.png

Snabbt intro

Jag heter Mikael Avatar.

Bor i Thailand sedan 2009, men född i Sverige. Jag har jobbat inom coaching nischen sedan 1992 professionellt, då blev jag förbundskapten för friidrottare som representera Sverige inom handikappidrotten.

Första coaching gruppen hade jag redan 1978, det är längesedan nu och jag bara älskar få människor att utveckla på alla plan i livet.


Med min bredd och erfarenhet har jag coachat människor från livets alla områden, alla yrken, inkomster, kulturer och bakgrunder.

Artist Mikael Avatar strand.jpg

Det har varit sjubarnsmammor, busschaufförer, lärare, läkare, chefer på mellannivå, CEO:s, barn och ungdomar och pensionärer. Kort sagt jag har bredd i mina erfarenheter med över 30 000 timmar 1:1 coaching.


2016 börja jag kompletterade min coaching kunskap med SMMA (Social Media Marknads Agentur) utbildning. Det tog mig nästan 3 år (heltidsstudier) innan jag fatta alla komplicerade steg för att få en internetmarknads förings plan verkligen ska fungera. Jag kanske är trög men nu vet jag i alla fall.

Egentligen har jag jobbat med datorer sedan 1977 då jag köpte min första dator, men det kanske inte är väsentligt.

Jag har en idrottskarriärs bakgrund och vet verkligen hur laser fokuserad du måste vara för att nå internationella framgångar. Nu i sommar (2022) är det faktiskt 30 år sedan jag slog mitt första världsrekord i längdhopp 1992.

Efter Paraolympisk, 1996 i Atlanta USA, slutade jag med idrott och börja på heltid jobba med coaching och motiverade publik speaking upp drag. Jag bara älskar det. Det är det bästa jag känner till att få förmånen att följa andra människors framgångar på deras väg genom livet, steg för steg

Atlanta 1996 Mikael Avatar.jpg

En av mina mentorer i marketing pratar om mig

En artikel i Authority Magazine och videon jag gjorde

Hur går det till att boka Laser Action Coaching:

Boka Intro Möte

Boka ett gratis intromöte på 30 min för att veta mer om detta kan passa dig. Du kommer också få lämpliga nästa steg för dig oavsett om vi kommer samarbeta eller inte.

 • Jag behöver dig!

 • Jag behöver 10 engagerande/ committed företagare som vill ha 12 månader Laser Action Coaching för att nå resultat i sitt företagande

​Detta är ett exklusivt erbjudande för 1250 kr i månaden som betalas hela summan (15 000kr)

 

Risken du tar:
Att få konstant stöd under ett helt år för 1250 kr i månaden är ett erbjudande svårt att slå. Risken du tar är att du inte använder mötena du får tillgång till. Genomsnittliga bokning för ett helt år med 15 min möten är 7-8 stycken, enligt statistik från Laser Coacher i USA. Det är verkligen tragiskt, men jag kommer vara på dig och hjälpa dig att genomföra det du själv har sagt att du vill genomföra. Accountability är bland det viktigaste jag gör. Det innebär att jag hjälper dig fokusera din tid där du kan få mest resultat/succé i vad du gör. Med andra ord: sluta famla omkring.

Du får tillgång till:

 • 15 min möten obegränsat

 • En steg för steg plan speciellt för dig

 • En fungerande landningssidan för dig kommande 5-10 åren

 • Accountability för det du vill uppnå

 • Professionell videoproduktion för din landningssida


Vinsten med 1 år Laser fokuserad coaching:

 • Du får en väl fungerande landningssida

 • Insikter hur du annonserar för att nå framgång

 • Kunskaper om videoproduktion som är helt avgörande 2022

Bonus ett:
En gratis Social Media Audit = en kartläggning över din internet närvaro med tips hur bättre synas med ditt budskap
Värde 4 000 kr

Bonus två:
En action plan specialdesignad för dig för ett år framåt
Värde 50000 kr

Extra Bonus om du är bland dom 5 första
Videoproduktions marknadsföring för landningssidan. En professionell marknadsförings video.
Värde: 10 000 kr

Totalt värde: 64 000 kr

Du betalar endast 15 000 kr

Laser Action Coaching 1250 kr.png
bottom of page