top of page

KONCEPTUTVECKLING

EXTRA ALLT + LITE TILL!

FÖr dig som vill ha en helhetslÖsning som innefattar allt du behÖver i fÖretagsprocessen och privatlivet!

KÄNNER DU DIG ENSAM?

Det är absolut inte en lätt match att lyckas, att vara framgångsrik som företagare, influencer, förälder eller partner. Det är ensamt på toppen, och det är även ensamt på vägen dit, ibland behöver man någon som kan ge råd och svar, en person som har alla dom svar man behöver, någon som plockar fram lösningen ur bakfickan. Det här ar precis det här som den här tjänsten handlar om, ett kreativt bollplankt, individuellt anpassad efter dina behöv. 

DET HÄR ÄR DET DU LETAT EFTER!

Vi tar ett 360-graders grepp om ditt företags behov, precis där du är just nu, oavsett var du befinner dig i företagsprocessen. Under en intensiv tre månaders period coachar vi dig i affärsstrategi, målgruppsanalys, strategi sociala medier, marknadsföringsstrategier programhantering, m.m. och under tiden också i personlig utveckling både privat och i yrkeslivet. Vi erbjuder stöd och nya perspektiv, ifrågasätter för att driva framgång, och levererar anpassade lösningar – allt på ett och samma ställe.

2:1 DOUBLE ACTION COACHING

Vi är din digitala kompass som navigerar vi dig genom den ständigt skiftande terrängen av sociala medier, nya program och AI. Vi är mer än en byrå; vi är dina konceptutvecklare, inspiratörer, strategiska företagsutvecklare och ditt bollplank. Vi ger dig den kreativa expertisen, ur flera olika perspektiv och flera olika lösningar, vi ger dig verktygen du behöver for att för att nå ännu större framgång.

Vi har lång erfarenhet inom många olika branscher och har gedigen kompetens när det gäller att lyckas online, företagsmässigt och som människa. Vi har bred kunskap om internet som helhet, programvara, marknadsföring, design och analys. Vi har tillsammans arbetat som Livs Coacher i mer än 30 år och är utbildade av bl.a. Ph.D Lars-Eric Uneståhl och Kay Pollak m.fl.

Untitled design (18).png

BETALA FÖR LÖSNINGEN!

Det är svårt att sätta ett pris på något som är ovärderligt! Sociala medier har blivit en så viktig del av våra liv nu, och hur vet man om man gör rätt? Hur ska strategin se ut? Hur mycket pengar ska man lägga på reklam? Vilka program behöver man? Frågorna är många och vad som gäller just nu, är inte lätt att hålla sig uppdaterad om, det kräver mycket intresse och framförallt tid att sätta sig in i allt och lära sig hur programmen fungerar.. Det är här vi kommer in! Vi är experter! Dessa frågor har inga lätta svar - Du har tur! Det finns dom som vet exakt hur det här fungerar!

LÅT EXPERTER FIXA DET!

Add a heading (4).png

Företagare bli ofta frestade att göra allt själv, ibland är anledningen ekonomin, men oftast tror dom att dom kan och vet mer än det som är verkligheten. Det kostar oftast mer i både tid och pengar att rätta till det efteråt, vi vill bestämt avråda från ett sådant forfarande om du inte har väldigt mycket tid och ännu mer pengar.

 

Många tror att det är dyrt med experthjälp, och det kan det vara, men jag tror du blir forvånad när du forstår att du kan få mycket for pengarna om du anlitar någon som forstår behoven och helheten.

HELT FANTASTISKT

INTRODUKTIONSERBJUDANDE!

1 MÅNADs

EXPERTHJÄLP 4495:-

8.png

ALLT DET HÄR DET HÄR INGÅR!

-1 MÅNADER 2:1 DOUBLE ACTION COACHING
INNEFATTANDE BL.A:
-ANALYS AV MÅLGRUPP
-MARKNADSANALYS
-SOCIALA MEDIER ANALYS
-WEBBSIDA ANALYS
-MARKETING STRATEGI

-PROGRAM RÅDGIVNING
-BRANDING ANALYS & STRATEGI
-DESIGN RÅDGIVNING
-COPYWRITING/CONTENT STRATEGI

8 ST 60 MIN SESSIONER EXPERTHJÄLP 

 

Mest prisvärt

1 MONTH 2:1 DOUBLE ACTION COACHING!

$449

449

WE HELP YOU IN YOUR STAR UP ONLINE! EXPERTS EXPLAINING WHAT YOU NEED-HOW TO SUCCEED! HOW YOU DO IT!

Valid for one year

8 x 60 MINUTES SESSIONS CONCEPT DEVELOPMENT!

COACHING BASICS IN DESIGN-MARKETING-ANALYSIS-STRATEGIES

COACHING BASICS IN PROGRAMS-AI-CHAT GPT-SOCIAL MEDIA

COACHING BASICS IN BRANDING

2.png
Blush Wave LinkedIn Banner (13).png
bottom of page